Ayçiçeği Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Çocuklarımıza olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim verir.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aycicegiao.meb.k12.tr

Adres - ZAFER MAH. ÖYKÜ SK. NO 11 İÇ KAPI NO 1 LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - ZAFER MAH. ÖYKÜ SK. NO: 11 İÇ KAPI NO: 1 LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ

Adres - ZAFER MAH. ÖYKÜ SK. NO 11 İÇ KAPI NO 1 LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ

Ulaşım 3´ Numaralı şehir içi dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde;